Kun on huonolla tuulella, niin sitä vain on eikä voi sille mitään. Luoja sitä armahtakoon joka erehtyy sanomaan mitään lohduttavaa kuten "Kyllä se siitä" tai "Koita ajatella positiivisesti". Julma kohtalo odottaa sellaista tyhmänrohkeaa joka tökkii leijonaa tikulla silmään. Voi lähteä pää. Tai käsi. Lievimmässä tapauksessa henki. Mikään muukaan toiminta ei ole suositeltavaa, kuten esim. hengittäminen. Sekin saattaa olla terveydelle haitallista. Ainakin silloin kun kun huomaa nykivän silmäkulman ja silmistä iskevät lieskat. Silloin kannattaa perääntyä mahdollisimman nopeasti ja huomaamatta, vaikkakin se saattaa olla liian myöhäistä. Mutta ajattele positiivisesti; Ei tarvinut kitua!

Ja kun on huonolla tuulella, niin kaikki ärsyttää. Kuten nyt esimerksi sanonta olla huonolla tuulella. Voi nyt jeesia, kuka senkin on keksinyt? Miksei voi sanoa suoraan että vituttaa?

Tai varpaankynnet. Mikä hemmetin tehtävä niilläkin muka on? Paitsi ärsyttää minua. Niitä saa koko ajan olla leikkelemässä tai viilailemassa ja siltikin ne näyttää ihan pölöiltä. Kyllä olisi paljon kivemman näköiset varpaat ilman sarveismössölituskaa siinä päässä. Sormissa ne kynnet vielä ymmärtää, ne kun on toisinaan jopa hyödyksi: Niillä saa purkkeja auki, naruja tai teippejä poikki ja niillä voi nipistellä. Puhtaasti itsepuolustustarkoituksissa toki.

Eikä sekään ole kivaa kun suurimmassa ärsytyksenpuuskassa alkaa naurattaa. Ei silloin saa hauskuuttaa kun raivostuttaa. Siitä on varmasti jotain säädöksiä olemassa, ainakin sellaisia kirjoittamattomia sopimuksia jos ei muuta. Nyt ei naureta, tämä on vakava tilanne! Imetään se hymy vaan sinne rektaalialueelle!

Kissakin on ärsyttävä. Ihan vain sen takia ettei sille voi olla vihainen. Tuohon se tunkee itsensä rinnan päälle ja leikkii hengenpelastajaa: Tassuilla painellaan rintakehää ja kohta tungetaan märkä nenä naamaan kuin tarkistaakseen että joko potilas hengittää? Vaikka kyllä se potilaan eläväisyys olisi pitänyt huomata jo niistä "Ai stana!" -huudoista.. Mutta mitä voi odottaa kissalta joka ei ole koskaan käynyt ensiapukurssia?

Ja mitä sitten kun ärsytys vihdoin väistyy? No se ärsyttää tietenkin! Juuri kun olet pääsemässä vauhtiin kaikkien maailman vääryyksien ja epäkohtien listaamisessa, ei enää ärsytäkään mikään! Ei, ei, ei. Ei tällainen peli kuulkaa vetele! Jos vituttaa, niin sitten vituttaa kunnolla, ei tällaiset pienet puuskat ole mistään kotoisin. Mitä ne sanoisivat konsertissakin jos artisti yhtäkkiä päättäisi, että eipäs nyt enää lauletakaan? Tai puolivälissä talonrakennusta ukot päättäisivät että hyvä se on, me lähdetään nyt kotiin? Kyllä täytyy asiat tehdä kunnolla jos kerran alkaa. Mutta mistäs sen ärsytyksen sitten revit kun kaikki on taas ihanaa ja pehmoista? Murrrrh..
Että osaakin ärsyttää tuommoinen..